Amida Arquitectura T. 973 221 613

Amida Arquitectura, comença una nova etapa

Per Amida a juliol 2013 a Espai de debat
9

Ara que ens trobem als volts d’acomplir els deu anys d’experiència professional, la Noèlia Albana, la Glòria Aldavert i la Marta Trullàs ens hem decidit a iniciar un nou cicle en el què, sota el nom d’AMIDA ARQUITECTURA, unirem esforços, col·laborarem professionalment i compartirem espai (físic i virtual), per continuar desenvolupant projectes d’arquitectura, direccions d’obra i serveis d’arquitectura i arquitectura tècnica en general.
AMIDA ARQUITECTURA neix de la voluntat de les seves integrants d’obrir les portes de l’estudi al món. A través de la nostra nova web dissenyada per la Rut Alba (ÇA VA) i l’Albert Calzada (communikt!) -gràcies nois per la bona feina-, podreu conèixer-nos millor, veure el què fem i posar-vos en contacte amb nosaltres.
La nostra principal preocupació és arribar a oferir allò que el client ens demana, escoltant-lo primer i suggerint-li després aquella solució que més s’adapti a les seves necessitats; es tracta de fer l’arquitectura “a mida” de les persones. És bàsica, doncs, la capacitat de desenvolupar aquest doble paper situant-se en el lloc del client i de l’arquitecte alternativament; sobretot en aquests temps de crisi econòmica i social. Així com també ens sembla important el fet de saber transmetre en tot moment les propostes i explicar els requeriments tècnics de manera que pugui entendre’ls qualsevol persona aliena al món de l’arquitectura i la construcció. Pensem que el diàleg és la base d’una comunicació propera i fluida, còmoda per tothom.
El continu degoteig d’actualitzacions normatives i nous requeriments ens obliga a actualitzar la nostra formació dia a dia. La imparable innovació tècnica del món de la indústria dels materials de la construcció també fa de la nostra feina un aprenentatge constant que ens apassiona.
Cal dir però també, que coneixem les nostres limitacions i ens agrada treballar en xarxa amb col.laboradors externs quan la naturalesa del projecte així ho requereix. És per nosaltres, efectivament, una forma més d’enriquir el propi bagatge tècnic particular.
Pensem, com ja hem dit, que l’arquitectura ha de “servir” a les persones però no a qualsevol preu: cada vegada és més necessari posar atenció al comportament energètic dels edificis i espais que projectem, sense que això vulgui dir haver de renunciar a la bellesa i la funcionalitat. El nostre objectiu és buscar aquest difícil equilibri, que és diferent en cada cas.
Esperem que us agradi i us sigui d’utilitat la nostra pàgina web i que aquesta nova etapa que iniciem esdevingui un llarg i intens aprenentatge.

Amida Arquitectura