Amida Arquitectura T. 973 221 613

El Krion

Per Amida a gener 2014 a Espai de debat
0

El mercat ens ofereix diferents productes per l’execució de superfícies sòlides, amb propietats importants com les antibacterianes, resistencia, …. Per l’execució tant d’acabats verticals com horitzontals. Entre ells destaquen els més utilitzats a dia d’avui com el Corian, de la casa DuPont, i el Silestone, del grup Cosentino. Amida vol destacar el nou producte desenvolupat per Systempool del grup Porcelanosa, el Krion.

 

El Krion correspon a una superfície sòlida elaborat per tres terceres parts de minerals naturals (ATH: Trihidrato de Alúmina) i un baix percentatge de resines de gran resistència.

Aquest nou producte es treballa amb planxes que es poden termoformar permetent l’obtenció de formes corbes. Les peces s’uneixen entre elles amb material Krion líquid, eliminant les juntes, resultant una superfície completament neta i fàcil de mantenir.

De tots els avantatges que presenta el producte podríem destacar les més important a nivell arquitectònic: el seu comportament ignífug al foc; reciclable, podent-se utilitzar de nou en la seva producció; fàcil neteja, des de taques intenses, grafitis, fins a cremades; material hipoalèrgic i antibacterià; resistència a ambients externs, invariable amb la radiació solar, ambients de vapor, zones humides,…; etc.

Les aplicacions del producte dins de l’arquitectura són amplies permetent una continuïtat sense juntes i formes corbes, amb una amplia gamma de colors. Aquestes aplicacions podrien anar des d’encimeres de cuines i banys, taulells, mostradors, elements de façanes, revestiments verticals, mobles, sanitaris com lavabos – aigüeres – dutxes, mobiliari urbà, etc. El Krion permet ser rebaixat podent arribar a ser translúcid, ampliant d’aquesta manera les seves aplicacions a nivell de disseny.

 

Amida descobreix les amplies aplicacions d’aquest producte a la visita que es realitza a la fàbrica del grup Porcelanosa. Producte innovador amb sèrie d’avantatges davant de les superfícies sòlides existents.

 

Glòria